Home / Articole diverse / Agentii SuperBet

Agentii SuperBet

Agentiile SuperBet sunt din ce in ce mai cautate in intreaga tara. Multi spun ca acest lucru se intampla datorita cotelor. Altii, mizeaza pe oferta extrem de variata pe care acestia o au in agentiile SuperBet. Desi nu si-au intins ” tentaculele ” in intreaga tara, cei de la SuperBet sunt pe gustul multor pariori

.In judete precum Botosani, Suceva, Vaslui, Galati, Tulcea, Alba, Sibiu, Valcea agentiile SuperBet nu exista. Totusi, oficialii SuperBet dau de inteles ca vor deschide oricand o agentie in aceste judete, atat timp cat vor avea cereri. Daca sunteti din judetele mentionate mai sus, puteti oricand sa le dati un mail celor de la SuperBet, la mailul : info@superbet.ro.

Aici puteti sa va expuneti motivele pentru care vreti sa aveti o agentie SuperBet in orasul dvs. Agentiile SuperBet sunt in numar de peste 70 in intreaga tara, in Bucuresti fiind 22 de astfel de agentii in acst moment. In agentiile SuperBet puteti paria live, sa pariati pe loteriile internationale sau sa pariati pe curse de caini.

De asemenea, va asteapta o ambianta foarte placuta, in care cotele va vor surade. Poate de aceea agentiile SuperBet sunt din ce in ce mai cautate de pariori.

 

One comment

  1. poza din prezentare e din orasul meu :)) mie imi place agentia, si ocazional mai joc la ei…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Scroll To Top