Home / Articole diverse / Ce post TV transmite Steaua – Sageata Navodari si unde vedem meciul online

Ce post TV transmite Steaua – Sageata Navodari si unde vedem meciul online

Steaua face astazi ultima repetitie inainte de debutul in grupele Ligii Campionilor urmand sa o intalneasca pe Sageata Navodari intr-un joc ce este difuzat la TV pe DigiSport si live online pe site-ul: DigiSport online.

Da click aici si primesti bonus pana la 200 RON sa pariezi live pe partida Steaua Bucuresti – Sageata Navodari.

Steaua este neinvinsa in acest sezon, dar dupa trei victorii a remizat in ultima etapa, 2:2 la Medias. De partea cealalta Sageata Navodari sub conducerea ”dinamovistului” Tibor Selymes se afla undeva la mijlocul clasamentului, pe un loc destul de decent pentru o nou promovata.

Intalnirea Steaua – Sageata Navodari va incepe de la ora 21:30 si va putea fi urmarita de abonatii RCS&RDS pe canalul TV DigiSport 1. Daca nu sunteti abonati ai acestui operator aveti ca alternativa pagina noastra: Fotbal live online Liga 1. Acolo cautati meciul in lista si alegeti unul din site-urile care transmit live stream de la jocul din Ghencea.

Daca nu sti ce sa pariezi pe acest joc iti spunem noi, in articolul Pronosticuri Steaua – Sageata Navodari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Scroll To Top