Home / Articole diverse / Oferta PariSport

Oferta PariSport

Desi nu au o oferta variata, clientii PariSport sunt multumiti pentru faptul ca primesc acel bonus in functie de evenimente pariate care le poate ridica consistent castigul eventual de pe bilet. Revenim la oferta propriu zisa, oferta celor de la PariSport se aseamana mult cu cea a Pariloto, doar ca PariSport are o serie de avantaje importante.

Desi cele mai multe evenimente sunt din fotbal, PariSport are o serie de evenimente si care se refera la pariurile ” non-fotbal ” . Vorbim de evenimentele din tenis sau din box, evenimente care sunt extrem de des intalnite in oferta celor de la PariSport. Totusi, din pacate pentru clientii PariSport , agentia nu ofera multiple alegeri in posiblitatile de alegere a unui pronostic.

Spre exemplu, intr-un meci dintr-un campionat important precum Anglia, PariSport va va oferi doar posibilitatea de a miza pe rezultat final si sansa dubla, pariorii fiind rari pusi in situatia in care sa poata alege si alte pronosticuri de genul ” pauza sau final , under / over total goluri ajustabil, etc” .

Ciudat este ca desi au o oferta slaba, in locatiile in care PariSport isi are sediul, acestea se bucura de foarte multi clienti. Probabil, sunt atrasi de acel bonus care ofera un anumit procent in plus asupra castigului eventual de pe bilet daca acesta este castigator.

 

One comment

  1. am o parere foarte proasta pentru ca nu se baga oferta pe ziua respectiva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Scroll To Top